Askøykalenderen 2014

Askøykalenderen 2014 er fortsatt i salg, men kun fra museumslaget (se nedenfor!). Kalenderen følger tradisjonen med bilder fra en tid tilbake sammen med bilder fra vår tid. I år bruker vi eldre og nyere flyfoto. I tillegg har vi en presentasjon av noen av de båtene/fergene som trafikkerte mellom Askøy og Bergen på 1900-tallet.

Nedenfor et av flyfotoene vi bruker sammen med et Widerøebilde fra omtrent samme område - Tveit/Ravnanger - ( i kalenderen bruker vi et annet bilde med hovedvekt på Ravnanger). Widerøebildet er fra Askøy kommunes fotoarkriv og tatt i 1961, det nye er et foto tatt av Tor Sponga i 2009.

Den kan  bestilles ved å ta kontakt med Askøy museumslag (se Kontakt). Prisen avtaler vi. Betaling til Askøy museumslag, konto nr. 6515 11 13 456. Vi leverer eller sender.

Og hvis du er på jakt etter tidligere års kalendere, så har vi de fleste utgavene til salgs for en rimelig pris. Ta kontakt!

Ravnanger tveit stort.jpg
Tveit.kryss.27100.jpg