to Mar 1

Medlemsmøte søndag 28.februar 2016

Alle medlemmer inviteres til medlemsmøte søndag 28.februar kl. 17 til ca 19 i Møllesalen, Sjoddien i Strusshamn.

Vi får besøk av Kirsten Hetland, med kåseriet "Mitt liv med Audun Hetland".

Vi serverer kaffe og te med kringle og lefse til å begynne med.

Ellers litt informasjon og presentasjon av noen bilder fra Askøy "før i tida".

Ikke-medlemmer er og velkommen.

2:00 PM14:00

Åpent hus i Sjoddien

Søndag 25.januar blir det på nytt åpent hus i en del timer, dvs. i tidsrommet 13-17. Det vil som vanlig være mulig å besøke utstillingene til Askøy museumslag, og ellers besøke andre som holder til i Sjoddien.

Det blir åpen kafé med salg av betasuppe, vafler, boller mm.

to Jul 7

Askøykalenderen 2014

Kalenderen for 2014 inneholder en liten artikkel om båter og ferger som trafikkerte på Askøy på 1900-tallet.  Ellers inneholder den tekster og flyfoto tatt i 2009 fra seks Askøybygder sammen med skråfoto/flyfoto fra Widerøesamlingen fra de samme områdene.

Les mer her

forside_askoykalender_2014.png
to Dec 31

Stemmerettsjubiléet

I forbindelse med 100-årsjubiléet for kvinnelig stemmerett i Norge, laget Askøy museumslag en fotoutstilling for å hedre og minnes de kvinnene som gikk i bresjen for kvinnelig deltakelse i kommunalpolitikken. Utstillingen henger i Pakkhushallen.

Stemmerett.jpg
Stemmer 2.jpg